V kuchyni

RYCHLÉ SNÍDAŇOVÉ LÍVANCE

Když mám ráno chuť na něco extra, ale zároveň se mi nechce dělat nic komplikovaného, protože mám málo času, téměř vždycky vyhrají tyto lívance. Máte je v cuku letu připravené, obsahují samé zdravé suroviny, jsou krásně nadýchané a hlavně chuťově výborné!

Ingredience na 5 menších lívanců (jedna porce):

Jak na to:

  1. V hlubokém talíři nebo v míse smícháme všechny ingredience dohromady, na promíchání stačí použít vidličku.
  2. Rozpálíme si pánev (udržujeme mírnější, až středně silný plamen), kterou lehce pokapeme/potřeme olejem, používám *kokosový.
  3. Pak už jen přesuneme těsto lžící na pánev (cca 2 lžíce na 1 lívanec), těsto nijak neuhlazujeme, jen nandáme, ono si samo „sedne“, díky tomu bude lívanec nadýchaný. Čekáme, dokud neucítíme a neuvidíme, že je spodní strana hotová, pak je čas na otočení. Lívance by měly být ideálně lehce nazlátlé.
  4. Tadá… lívance jsou na stole! Navrch dejte cokoliv, na co máte chuť. Dobrou!

Tento příspěvek obsahuje affiliate *odkazy, které značím „*“. To znamená, že když přes uvedený odkaz něco zakoupíte, obdržím z prodeje malou provizi, která mi pomáhá rozvíjet mou tvorbu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *