čokoládová pěna z avokáda
V kuchyni

Čokoládová pěna z avokáda

Zelené avokádo ve sladkém jídle??? Přesně tak, této čokoládové slasti dodává úžasnou krémovou konzistenci, a vy ho tedy ve výsledku ani neucítíte. Tenhle recept je zdravou variantou čokoládové pěny, takže to berte spíše jako snídaňový dezert. Jó, dezerty, ty já bych mohla furt…

Ingredience:

Jak na to:

  1. Avokádo rozpůlíme, zbavíme ho pecky a vydlabeme poživatelný vnitřek, který vhodíme do *mixéru se všemi ostatními ingrediencemi.
  2. Mezitím co mixujeme, druhou polovinu avokáda pokapeme citronem a schováme do krabičky do lednice. Možná bude třeba mixér zastavit a několikrát jeho obsah promíchat, aby se vše pořádně propojilo a výsledná konzistence byla hladká a krémovitá. Nepřidávejte nejlépe už žádnou tekutinu navíc (jogurt/mléko), kdyby to jó nešlo, tak opatrně po lžičkách, ať z toho není voda, chceme mít nadýchaný krém!
  3. Z mixéru vše přendáme do misky, dozdobíme posypkami a můžeme se na to vrhnout.

Tento příspěvek obsahuje affiliate *odkazy, které značím „*“. To znamená, že když přes uvedený odkaz něco zakoupíte, obdržím z prodeje malou provizi, která mi pomáhá rozvíjet mou tvorbu zde na blogu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *