Čoko čoko čokoláda
Čokoláda všude, kam se podíváš. Přesně o tom je tenhle článek. Tentokrát se budu držet při zemi, a proto se bohužel nedočkáte zdlouhavých slohů o tom, jak úžasná a vynikající čokoláda dokáže být. Zahrnu vás jen prostým seznamem mých nejoblíbenějších čokolád a jedním zajímavým doporučením na závěr.
TIPY NA MÉ OBLÍBENÉ VÝROBCE ČOKOLÁD:
*všechny jsou rostlinného složení (nebo nabízí minimálně několik variant, když ne celou vegan řadu)!
ZÁVĚREČNÉ DOPORUČENÍ:
- rozhovor na DVTV s degustátorkou čokolád
- nejpodstatnější informace, kterou jsem si z rozhovoru odnesla: Jak poznat kvalitní čokoládu? Mimo jiných vlastností především složením. To by mělo vypadat následovně: KAKAOVÁ HMOTA, KAKAOVÉ MÁSLO, TŘTINOVÝ CUKR nebo PANELA a případně SUŠENÉ MLÉKO
Čokoládě zdar!